Leftovers – deel 1

Hééeeel soms 😉 verdwijnt mijn werk (waar ik overigens wel trots op ben) linea recta in de prullenmand van een klant. Oeps.. slik. Jammer! Een misser mag daarentegen geen showstopper zijn. Dus geen tijd om te lang na te denken; snel samen met de klant opnieuw koers bepalen en vanuit mijn kant een passend voorstel neerleggen. Desondanks wil ik dit materiaal toch delen en laten zien. Omdat ik achter de stijl, kleurgebruik en typografie blijf staan.  
 

Dus. Een nieuwe serie is geboren. Ik kan het prullenbakmateriaal noemen, maar leftovers heeft een betere lading volgens mij. In deze serie wil ik vooral het werk laten zien dat in de voorstelfase is blijven plakken. Maar ook het werk dat zelfs nooit gepresenteerd is. Gewoon omdat het niet 100% matchte bij het merk. Aan de andere kant wel de moeite waard is om hier te laten zien. Het heeft toch creatieve processen in mijn hoofd opgeleverd. Soms ook een soort van bloed, zweet en tranen.
 

Om de goede reputatie van mijn klant overeind te houden maak ik zo nu en dan de logo’s wat vaag. Dan heeft niemand er hinder van.
 

VANDENVORM Concept_Spread2