Tarieven

calculatorIk ben van mening dat elke freelance grafisch vormgever / dtp-er moet uit kunnen leggen hoe zijn tarieven tot stand zijn gekomen. In mijn geval zijn m’n tarieven per uur of project afhankelijk van declarabele werkzaamheden of van het vooraf ingeschatte aantal uren. Mijn uurtarief ligt standaard vele malen lager dan bij de meeste reclamebureaus, omdat ik geen overheadkosten of personeel heb. Ik ben altijd bereid om een passende oplossing te bedenken voor ieder budget.

 

Misschien speelt er een mogelijke opdracht door je hoofd en ben je benieuwd wat de kosten zijn? Als je hieronder je vraag zo compleet mogelijk zou willen omschrijven, kan ik een vrijblijvende offerte voor je maken. Bij eventuele onduidelijkheden, neem ik contact met je op. Binnen 2 werkdagen ontvang je de offerte. Deze is niet bindend, dus je kunt je altijd nog bedenken en er vanaf zien. Als je het wel een goed voorstel vind, nemen we alles goed door en kan ik snel voor je aan de slag.

 

 

“Bij grote of langdurige opdrachten sta ik open voor kortingen of vaste prijsafspraken. Win-win voor iedereen!”

 

Geef kort en duidelijk aan wat je wensen zijn en wat de deadline is. Waar dient het voor? Print of web? Wat is de eventuele oplage? Word het gedrukt of geprint? Heb je al teksten? Dit soort vragen zijn belangrijk om een optimale tarief voor je te berekenen. Het is ook verstandig om je maximale budget te vermelden. Komt je er niet helemaal uit? Dan kun je me altijd bellen op 06-22 03 81 48

 

Buiten mijn diensten om, zijn er tal van middelen die ik voor je kan vormgeven. Mijn portfolio geeft je hopelijk een goed beeld. Omdat er ook diensten wordt gevraagd die buiten mijn expertise vallen, huur regelmatig externe professionals in zoals fotografen, copywriters of webbouwers. In dat geval overleg of adviseer ik je dan van tevoren.
 

 


 

Omschrijf je opdracht voor een vrijblijvende offerte:

 

Send
Geverifieerd door MonsterInsights