ZZP tips om hoger te ranken in Google

 
 

SERP staat voor Search Engine Results Page, oftewel het “zoekmachine resultaat pagina”. Het zijn dus de pagina’s die zoekmachines tonen wanneer er een zoekterm wordt ingetoetst. Zoekmachines streven er naar om de SERP zo relevant mogelijk te maken gebaseerd op welke zoekopdracht dan ook. De hoogste positie in de SERP wil dus zeggen dat jouw pagina of website als eerste resultaat getoond wordt in de zoekmachine. In dit verhaal geef ik je enkele ZZP tips om hoger te ranken in Google. Voor mijn website bijvoorbeeld zijn de zoekwoorden “freelance grafisch vormgever & dtp” belangrijk om gevonden te worden. 

Read More

Creativiteit: belangrijke skill van de komende jaren?

Wanneer we kijken naar de wereld waarin we vandaag leven, kun je simpelweg stellen dat dankzij de technologische vooruitgang de manier waarop we leven en communiceren voor een groot deel is veranderd. Met de stroom aan sociale media apps kunnen we nu vrijwel met elk persoon waar dan ook ter wereld communiceren. Instagram bijvoorbeeld stelt gebruikers in staat om live videostreams van hun vrienden op verafgelegen plaatsen te bekijken of te ontdekken hoe de levensstijl van hun favoriete beroemdheden is. Dus… creativiteit: belangrijke skill van de komende jaren?

Read More

PAOT

Elk jaar wordt ik door PAOT benaderd om materiaal voor een van hun congressen te ontwerpen. Een klein project, maar wel waardevol.

Read More

Igluu Bureaukalender

Igluu kwam met de vraag om hun jaarkalender voor 2018 voor hen te realiseren. Een mooi project.

Read More

Advertentie Women’s Health

Stox Energy Socks heeft me gevraagd een advertentie te ontwerpen die gepubliceerd zou worden in de Women’s Health.

Read More

Zoover Accommodatie Awards

Voor Zoover loopt momenteel een campagne voor de Accommodatie Awards. Uit verschillende nominaties worden de topfavourieten geselecteerd door onder andere lezers van het Algemeen Dagblad. Ze kunnen stemmen op hun favouriete accommodatie en daarmee een prijs winnen

Leftovers – deel 1

Hééeeel soms 😉 verdwijnt mijn werk (waar ik overigens wel trots op ben) linea recta in de prullenmand van een klant. Oeps.. slik. Jammer! Een misser mag daarentegen geen showstopper zijn. Dus geen tijd om te lang na te denken; snel samen met de klant opnieuw koers bepalen en vanuit mijn kant een passend voorstel neerleggen. Desondanks wil ik dit materiaal toch delen en laten zien. Omdat ik achter de stijl, kleurgebruik en typografie blijf staan.  

Read More

Constructie logo

VANDENVORM_CONSTRUCTION

Geverifieerd door MonsterInsights