Diensten

Met welke diensten mag ik je helpen?

 

Mensen vragen me wel eens: ‘Wat ontwerp je allemaal als grafisch vormgever?’ Mijn antwoord is simpel; bijna alles wat bedrukt is, wordt door door vormgevers ontworpen! Van doktersroman tot visitekaartje, van wasmiddelverpakking tot bankpas.

Waar ligt mijn sterkste kracht?

Mijn kracht ligt bij het creatieve gedeelte van grafische vormgeven tot en met technische dtp-werk. Het meeste energie krijg ik van werken op verschillende locaties, met verschillende opdrachtgevers, met verschillende soorten opdrachten. Met grote projecten ben ik in mijn element en laat dan het liefst mijn meerwaarde zien door betrokkenheid en verantwoordelijkheid te tonen.

Welke projecten?

De helft van de tijd spendeer ik aan het vormgeven van gedrukte of geprinte middelen, zoals magazines, posters, advertenties of een huisstijl. De andere helft aan websites, video animaties, HTML5 banners of ePubs. Ik draai mijn hand niet om voor het drukklaar maken van bestanden voor drukkerijen of vullen van een WordPress sites. Maar in de afgelopen 20 jaar tijd is er zo ontzettend veel voorbij gekomen waaraan ik mijn bijdrage aan mogen leveren, dat ik de tel kwijt ben geraakt. En dat is tegelijkertijd één van de aspecten wat mijn vak zo interessant maakt.

Wat heb ik dan precies vormgegeven?

Het gaat te ver om letterlijk alles wat ik vormgeef op te sommen. Daarom geef ik je hieronder een kleine indruk van enkele mogelijkheden waarvoor je me kunt inhuren. Als je wil weten wat er meer mogelijk is, neem dan contact op. contact opnemen

 

Print


 

Vormgeving

Grafische vormgeving/dtp van onder andere jaarverslagen, folders, flyers, magazines, visitekaartjes, brochures en advertenties.

Aan creativiteit nooit gebrek, wat geldt voor 99,9% van de gevallen. Het meest op mijn gemak met een leeg vel papier voor mijn neus dat ik tot leven breng door mijn strakke en frisse stijl. Maar ook supergemotiveerd zodra ik de draad op kan pakken halverwege een bestaande opdracht.

Alles op tijd, volgens afspraak en tot ieders tevredenheid. Sterker nog; ik lever altijd meer dan je had verwacht.

DTP

Van toegepaste vormgeving, tot technisch voorbereiden, het uitvoeren van correcties of drukklaar maken tot en met het aanleveren van bestanden aan een drukkerij of printservice.

Ik vul met regelmaat WordPress websites en heb lichte basic HTML/CSS skills.

Altijd met aandacht, nauwkeurigheid en snelheid.

Zo worden je kosten op een efficiënte wijze verminderd. En dat is goed voor je business!

Branding, logo’s, corporate design & identity.

Ik zet bestaande of nieuwe merken op ondersteund door strategische merkdocumenten of business filosofie. Ik word vaak ingeschakeld voor de implementatie van interne en externe huisstijlen en het structureren van huisstijlmanagementregels. Ook voor het gieten in een huisttijlarchitectuur door middel van het opzetten van brand guidelines kun je aan me toevertrouwen.

Ik ben ervaren in het volledig vormgeven van branding materiaal voor de ZZP-markt, het MKB of de grotere internationale organisaties.

 

Online / video


 

Webdesign / Digital

Vormgeving van websites, landing pages of email nieuwsbrieven met een pixel perfecte layout. Mogelijkheid met of zonder CMS (WordPress) een website te realiseren. Desgewenst vul ik je website met content en pas ik keyword optimalisaties toe die gunstig zijn voor betere vindbaarheid in Google. Afhankelijk van de opdracht schakel ik mijn netwerk van web developers of online marketeers in.

Ik geef ook vorm aan digitale magazines (ePubs of Folios), waarin interactieve elementen zijn verwerkt in combinatie met tekst en beeld. Interessant voor personeelsbladen of periodieken.

Ik heb ervaring met het ontwerpen en realiseren van interactieve HTML5 web banner campagnes. In HTML pas ik ook de script codes aan zodat ze zonder problemen gereed zijn voor upload naar een CND advertentie platform.

 

Foto / Video

Basis fotografie of video opname, inclusief beeldbewerking of video editing. Afhankelijk van de opdracht schakel ik mijn netwerk van fotografen, visagisten, stylisten, cameramensen of productieteams in om met elkaar een opdracht tot op het hoogste professionele niveau te verwerken. Maar ook voor simpele video of fotografie kun je me gerust inhuren.

 

Motion Graphics

Ik vind het geweldig om een basic After Effects animatie te maken met stopping power. Je kunt bij me terecht voor eenvoudige animatie projecten, introductiefilmpjes, aftitelingen, intro’s of lower thirds. Eventueel ook in combinatie met basic video opname of editing inclusief goed getimede voice-overs en muziek.

 

E-mailing

Een effectieve methode om je (potentiële) klanten te bereiken is e-mail marketing. Ik ontwerp eerst de e-mail in bijv. Photoshop en implementeer het daarna in HTML. En zodra jij je adressenlijst hebt aangeleverd kun je in no-time je eerste mails naar je klant sturen. Ik werk met MailChimp maar ook met soortgelijke e-mail marketing oplossingen. Werkt superhandig.

 

Software


 

Adobe CC 2014
› Indesign
› Photoshop
› Illustrator
› Premiere
› After Effects
› Edge Animate
› Flash
› Dreamweaver

Mac
› Keynote
› Numbers
› Pages
› Garageband
› iMovie
› Hype

Microsoft
› Powerpoint
› Excel
› Word