PAOT

Elk jaar wordt ik door PAOT benaderd om materiaal voor een van hun congressen te ontwerpen. Een klein project, maar wel waardevol.

Read More

Igluu Bureaukalender

Igluu kwam met de vraag om hun jaarkalender voor 2018 voor hen te realiseren. Een mooi project.

Read More

Advertentie Women’s Health

Stox Energy Socks heeft me gevraagd een advertentie te ontwerpen die gepubliceerd zou worden in de Women’s Health.

Read More

Zoover Accommodatie Awards

Voor Zoover loopt momenteel een campagne voor de Accommodatie Awards. Uit verschillende nominaties worden de topfavourieten geselecteerd door onder andere lezers van het Algemeen Dagblad. Ze kunnen stemmen op hun favouriete accommodatie en daarmee een prijs winnen

Leftovers – deel 1

Hééeeel soms 😉 verdwijnt mijn werk (waar ik overigens wel trots op ben) linea recta in de prullenmand van een klant. Oeps.. slik. Jammer! Een misser mag daarentegen geen showstopper zijn. Dus geen tijd om te lang na te denken; snel samen met de klant opnieuw koers bepalen en vanuit mijn kant een passend voorstel neerleggen. Desondanks wil ik dit materiaal toch delen en laten zien. Omdat ik achter de stijl, kleurgebruik en typografie blijf staan.  

Read More

Constructie logo

VANDENVORM_CONSTRUCTION

Campagne Zoover Awards

Zoover heeft me gevraagd een “ouderwetse” kranten-advertentie campagne te ontwerpen voor de jaarlijkse Zoover Awards. Dit is een prijs die, in dit geval, wordt uitgereikt aan de meest populaire reisorganisatie van Nederland. Consumenten worden door een reeks van krantenadvertenties geprikkeld om hun stem uit te brengen. Dit wordt extra gestimuleerd doordat ze kans maken op een vakantiepakket t.w.v €300. De advertenties worden tot april gepubliceerd in het Algemeen Dagblad.

 

Een mooie opdracht, al zeg ik het zelf!

 

Zoover_advertentie-VANDENVORM

vandentext – concept

VANDENTEKST